söndag 10 mars 2013

Rätt låt vann

Jag höll ju på Yohio. Men efter att ha sett Robin i finalen kändes det ändå rättvist att han tog hem spelet. Han sjöng fantastiskt bra och behöver vinsten mer än Yohio som redan har sina fans. Och, med tanke på hur Europa röstade i fallet The Ark, ganska säkert hade floppat i ESC. Dessutom var Robin så klädsamt överraskad och sånt är alltid kul. Slutet gott allting gott!

2 kommentarer:

  1. Hej! Hittade alldeles precis nu hit till din blogg, och har sträckläst flera inlägg. Du skriver så bra och skarpt och på pricken. Fångar allt det här vardagliga svettiga, hur det OCKSÅ kan vara att leva med barn i Sthlm idag (och hur det nog är för väldigt väldigt många fler än de som vanligen syns och hörs, läser tex Hanne Kjöllers bok I huvudet på en mamma och det där självklara antagandet att alla har som ambition och möjlighet att tex sätta barnen i skidskola under loven i fjällen känns som ett litet litet slag i magen och en väldigt begränsad verklighetsuppfattning). Så, ville väl bara säga att jag tycker att din blogg är viktig, att jag gillar hur du skriver, hur du fogar samman de stora perspektiven med det vardagligt konkreta, att jag hoppas på många fler inlägg och att jag hejar på dig och din lilla familj.

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Ida! Blev alldeles rörd av ditt inlägg. Tyvärr har jag inte haft tid och ork att skriva på ett tag men jag kommer igen!

    SvaraRadera